Vrouwen lawaaimakers tijdens sex

Vrouwen kunnen aan één stuk door praten, vooral als ze met velen bij elkaar zijn. En dat praten gaat er meestal nogal luidruchtig aan toe. Die monden zijn niet dicht te krijgen, een kippenhok is er stil bij. Maar wat niet iedereen weet, is dat ze in bed gewoon doorgaan. En dan heb ik het niet over knus wat babbelen als jij net in slaap begint te sukkelen. Nee, ik heb het over lawaai maken tijdens de sex. Tijdens het orgasme maar ook daarvoor moet je soms je oordoppen in doen, je zou je toch haast gaan schamen, ware het niet dat wij mannen er ook weer erg opgewonden van schijnen te kunnen raken. Hoe komt dat?

Nou, dat is op zich een goede vraag, alleen weten we dat niet zo goed. Volgens de Britse sexexpert Tracey Cox (zo heet de dame echt!) is het omdat de vrouwen erg geneigd zijn hun orgasme te faken (nee, niet bij jou natuurlijk, maar wel bij de buurman). Cox: “Vrouwen faken vaker een orgasme dan mannen. Misschien voelen ze zich eerder verplicht om te bewijzen dat ze het lekker vinden?” Dus eigenlijk zegt Cox hier dat vrouwen denken meer te moeten bewijzen, terwijl wij mannen dat juist ook hebben. Misschien maken we ons allemaal druk om helemaal niets? Misschien moeten we maar gewoon genieten, meer dan je best kun je tenslotte niet doen, wel?

Hoe luidruchtiger neuken, hoe beter?

Mevrouw Cox vindt dat we hoe dan ook van het idee af moeten dat meer lawaai tijdens sex meteen impliceert dat het erg goede sex is, dus beter dan wanneer je binnensmonds kreunt. Ze zegt wel dat kreunen een vorm van communiceren is. Ja, daar zit natuurlijk wel wat in. Wij kerels vinden het botergeil als een vrouw onder ons ligt te kermen van genot, dan voelen we ons pas een echte vent.

Het is allemaal een beetje tegenstrijdig en eigenlijk zegt dit onderzoek dus helemaal niets, daar komt het wel zo’n beetje op neer. Goed, we weten nu dat vrouwen luider zijn in bed, maar stiekem wisten we dat ook al. En dat vrouwen hun orgasme zo nu en dan faken, kijk maar eens naar de film ‘When Harry met Sally’ en je ziet hoe goed die vrouwen acteren kunnen. Ik zou zeggen: Wetenschappers, bedankt voor deze verhelderende blik op de luidruchtigheid van de vrouw tijdens het neuken, maar nu moet ik toch echt naar de slaapkamer toe, mijn vrouw ligt al een tijdje smachtend mijn naam te roepen.

Gratis Neuken

Rijpe Vrouwen Dating

Lekkere Mokkels