Vrouwen willen meer seks

‘Kun jij je nog herinneren dat jij degene was die zo tegen mij aan het zeuren was als ik hoofdpijn had?’ zei Anna tegen haar man Herman. ‘En nu ben jij degene die iedere keer met een barstende koppijn op bed ligt als ik zin heb in een lekkere pot seks. Wat mankeert jou?!’ Herman draaide zich van zijn ene zij op de andere, zodat hij met zijn gezicht haar kant op lag. Hij rekte zijn arm uit en zocht naast zijn bed, pakte daar zijn tablet vandaan en zocht voor haar de website van de daily mail op. ‘Hier, daar staat het,’ zei hij met een trieste klank, ’62 procent van de mannen weigert regelmatig seks met hun vrouw en aangezien ik een gemiddelde man ben, zoals jij mij altijd vertelt, val ik daar automatisch onder.’ Anna zat met opengevallen mond het artikel te lezen. ‘Maar 33 procent gebruikt het excuus hoofdpijn te hebben, dus dat is minder dan gemiddeld!’  Ze was woest. Hoe dúrfde hij! ‘En je bent harstikke gespierd, dus onzeker over je lichaam hoef je niet te zijn. En je libido was tot op heden ook niets mis mee!’ Herman kon haar natuurlijk niet vertellen dat hij zich iedere middag op het toilet op zijn werk aftrok, denkend aan  die rondborstige secretaresse van zijn baas. Hij moest snel iets verzinnen, maar zijn vrouw was hem al voor. Ze typte iets in op de tablet en drukte een paar keer op het scherm. ‘Zo, hoef jij je voorlopig niet meer druk te maken,’ zei ze nors. ‘Weltrusten!’ ze drukte de tablet in zijn handen en draaide zich boos om. Herman keek op het scherm en zag wat zijn vrouwtje gedaan had. Ze had gewoon een neukmachine gekocht!

 

Lekker bellen tijdens het neuken

Bellen tijdens het neukenFrank ligt heerlijk tussen de benen van zijn vrouw en likt heel rustig en doelgericht aan en om haar klitje heen. Ze ligt zachtjes te kreunen, maar dat houdt ineens op. Frank begint meteen te twijfelen aan zijn skills, likt hij haar niet goed genoeg? Hij gaat door, maar wederom geen gekreun. “Zeg,” hoort hij zijn vrouw ineens zeggen, “Ik lees hier dat er een Engels onderzoek is geweest, waaruit blijkt dat één op de drie mannen of vrouwen gewoon bellen tijdens het neuken. Ze nemen gewoon op omdat het misschien wel belangrijk kan zijn.” Grommend trekt Frank haar schaamlippen van elkaar, drukt zijn vinger diep in haar kutje en begint weer aan haar klit te likken, ditmaal steviger. “En 90 procent zegt zelfs niet te kunnen leven zonder hun mobiel. Het is toch een schande?”  Frank veert tussen haar benen vandaan op en kijkt zijn vrouw boos aan. “En 100 procent van de vrouwen waarmee ik orale sex heb, liggen gewoon een boekje te lezen terwijl ik mijn tong aan hun klitje aan het lamlikken ben!”

 

Hoe later sex, hoe gelukkiger

Ben jij zo’n laatbloeier? Zo iemand die in de twintig is en nog geen lekker wijf aan de haak heeft weten te slaan om eens lekker mee van bil te gaan? Maak je toch niet druk joh, het schijnt namelijk dat het helemaal niet erg is om als twintiger je maagdelijkheid te verliezen, omdat mensen die tot die leeftijd nog niet geneukt hebben, uiteindelijk veel gelukkiger worden!
Je denkt, dat zuigt hij uit zijn duim, of niet? Laat ik je dan op voorhand zeggen dat onderzoekers uit Texas bijna 1700 mensen onderzochten voor deze studie. Ik vraag mij wel af hoe ze getest hebben of die mensen ook daadwerkelijk maagd waren, maar dat geheel terzijde. Die bobo’s in Texas denken dat mensen die op latere leeftijd pas aan sex beginnen, betere “relatievaardigheden” ontwikkelen. Nog wat leuke feitjes om je twintig plus jaren maagd wat aangenamer te maken: Mensen die rond die leeftijd pas sex hebben, zijn vaker beter opgeleid en hebben uiteindelijk een betere baan dan de mensen die in hun tienerkaren al sex hadden. Ik snap dat wel. De mensen die op jongere leeftijd lekker lagen te neuken, hadden – en hebben – maling aan hun studie. Geef ze eens ongelijk, ze hebben net ontdekt dat je pik in een natte kut duwen wel heel erg lekker aanvoelt! Nou, nog één wetenswaardigheid om af te sluiten. Tienermaagden hebben minder sexpartners dan de leeftijdsgenoten die iedere week een andere vent in hun kutje hebben raggen, maar hebben een kleinere kans om later te trouwen. Weet je dat ook weer. Voor de statistieken.

 

Ben ik als billentikker betrapt?!

billentikkerEven schrok ik heel erg toen ik in het nieuws hoorde over een billentikker die vrouwen zonder toestemming zo een harde pets op de billen geeft. Was ik betrapt? Ik las verder. Gelukkig, het was in Brabant en daar kom ik nooit. Verder zag ik dat het om een man van rond de vijftig ging met een stevig postuur en grijzend haar van ongeveer 1.80 meter lang. De man, niet zijn haren. Ik ben dan wel gezet, maar grijs ben ik niet en ik ben veel groter dan de 1.80 meter die ze zochten. Ik kon dus opgelucht ademhalen en mijn hobby als billenmepper gewoon voortzetten. Ik doe dan een masker voor en sluip door parkeergarages en dat soort donkere, meestal verlaten plekken en wacht op een lekker wijf met een stel billen waar je zo een hap uit zou willen nemen. Lekker vol en rond, dat het zo mooi gaat schudden als je erop slaat, ken je dat? Als ze in een spijkerbroek verborgen zitten blijft het bij een tik, maar als ik zo’n kort rokje zie, waar de billen net niet onderuit steken – behalve als zo’n sletje bukt natuurlijk, waar ik altijd vurig op hoop – dan moet ik meer doen. Dan maak ik mijn broek los, haal mijn harde lul eruit, loop achter het sletje aan en zet haar klem. Dan sla ik hard op die billen, til die rok op en schuif het eventueel aanwezige slipje op zij en steek dan heel even mijn lul in haar kutje. Daar ben ik heel erg goed in geworden, gewoon ene paar keer pompen en wegwezen, klaarkomen doe ik later thuis wel, als ik mij erop af aan het rukken ben. Heel soms prik ik mis hoor en dan zit ik zo ineens in hun kontje. Jammer hoor (ziet u het sarcasme dat er vanaf druipt?), maar ja, wat doe je eraan. Maar goed, door dit soort berichten denk ik dat ik het toch maar wat rustiger aan ga doen, ik neem liever geen risico’s. Ik denk dat ik het voorlopig maar even bij mijn huishoudster hou, die houdt er wel van als ik haar op die dikke billen pets. Krijg ik tenminste ook geen politie op mijn dak.

Even schrok ik heel erg toen ik dit artikel las over een billentikker die vrouwen onder toestemming zo een harde pets op de billen geeft. Was ik betrapt? Ik las verder. Gelukkig, het was in Brabant en daar kom ik nooit. Verder zag ik dat het om een man van rond de vijftig ging met een stevig postuur en grijzend haar van ongeveer 1.80 meter lang. De man, niet zijn haren. Ik ben dan wel gezet, maar grijs ben ik niet en ik ben veel groter dan de 1.80 meter die ze zochten. Ik kon dus opgelucht ademhalen en mijn hobby als billenmepper gewoon voortzetten. Ik doe dan een masker voor en sluip door parkeergarages en dat soort donkere, meestal verlaten plekken en wacht op een lekker wijf met een stel billen waar je zo een hap uit zou willen nemen. Lekker vol en rond, dat het zo mooi gaat schudden als je erop slaat, ken je dat? Als ze in een spijkerbroek verborgen zitten blijft het bij een tik, maar als ik zo’n kort rokje zie, waar de billen net niet onderuit steken – behalve als zo’n sletje bukt natuurlijk, waar ik altijd vurig op hoop – dan moet ik meer doen. Dan maak ik mijn broek los, haal mijn harde lul eruit, loop achter het sletje aan en zet haar klem. Dan sla ik hard op die billen, til die rok op en schuif het eventueel aanwezige slipje op zij en steek dan heel even mijn lul in haar kutje. Daar ben ik heel erg goed in geworden, gewoon ene paar keer pompen en wegwezen, klaarkomen doe ik later thuis wel, als ik mij erop af aan het rukken ben. Heel soms prik ik mis hoor en dan zit ik zo ineens in hun kontje. Jammer hoor (ziet u het sarcasme dat er vanaf druipt?), maar ja, wat doe je eraan. Maar goed, door dit soort berichten denk ik dat ik het toch maar wat rustiger aan ga doen, ik neem liever geen risico’s. Ik denk dat ik het voorlopig maar even bij mijn huishoudster hou, die houdt er wel van als ik haar op die dikke billen pets. Krijg ik tenminste ook geen politie op mijn dak.

 

Vrouwen missen sex met ex

“Goh, heb je dat gelezen?” zegt Frank tegen zijn beste vriend Karel. Deze kijkt op vanachter zijn krantje. “Dat weet ik niet, moet je eerst eens zeggen wat het is,” zegt hij glimlachend.  Frank zucht even om de flauwe grap van zijn maat en vertelt verder. “Hier in de Daily Mail staat dat één op de drie vrouwen graag nog eens sex zouden willen hebben met hun ex-partner.” Frank laat zijn krant zakken en kijkt zijn maatje strak aan. “Ja sorry,” zegt Karel, “Ik kan het ook niet helpen dat je vrouw eerst mijn vriendin was. Maar dat wil nog niet zeggen dat ze met mij naar bed wil.” Even zwijgt hij en kijkt hij Frank gemeen grijnzend aan. “Hoewel onze sex wel heel erg lekker was !” Frank rolt de Daily Mail snel op en slaat Frank ermee op zijn hoofd. “Lekkere vriend ben je ook hé. Maar even serieus, wat nou als ze wel met jou naar bed zou willen gaan…je zou het mij toch wel vertellen hé?” Karel leunt voorover en graait de krant uit Frank’s handen en zoekt het artikel op. “Kijk,” zegt hij, “hieronder staat ook dat de meerderheid van de mannen zich geen zorgen hoeven te maken, omdat zestig procent van de vrouwen het helemaal geweldig heeft met hun huidige partner. En bij mannen is dat zelfs 71 procent, dus hoeft Angela zich ook geen zorgen om jou te maken.” Frank blijft even stil. “Nou,” zegt hij, friemelend aan zijn shirt, “Dat is niet helemaal waar..ken je mijn ex vriendin nog?” Karel zit met opengevallen mond naar zijn beste vriend te kijken. “Jij kleine schuinsmarcheerder!” roep hij luid, terwijl hij op zijn beurt Frank een klap met de krant geeft. “Dan mag ik toch ook wel een keertje met jouw Angela van bil?” grapt hij daarna. “Als je het maar laat!”

 

12 goede redenen voor sex

Als we ons een tijdje niet zo fit voelen en we besluiten er wat aan te gaan doen, dan zijn we eerder geneigd naar de sportschool te sjokken en ons daar moeizaam in het luie zweet te werken, dan dat we even wat meer tijd inruimen voor een stevige pot sex waar de vonken vanaf vliegen. Want neuken is niet alleen gewoon heel lekker *plop*, de oudste beweging ter wereld(!) is ook uitermate geschikt om die bierbuik en blubberbillen eraf te trainen, en daarvoor hoef je echt niet alle standjes van de kamasutra van voor naar achter met elkaar door te nemen. Sex is verder natuurlijk ook goed voor de mentale gezondheid, na een paar knallende orgasmes kun je er weer tegenaan. Hieronder meer goede redenen om vanavond eens lekker van bil te gaan. Met je eigen vrouw of met de buurvrouw, of misschien wel met allebei. Tip: als je zo nu en dan de hele straat uitnodigt, heb je zo je sixpack weer terug.

lees verder

 

Vrouwen lawaaimakers tijdens sex

Vrouwen kunnen aan één stuk door praten, vooral als ze met velen bij elkaar zijn. En dat praten gaat er meestal nogal luidruchtig aan toe. Die monden zijn niet dicht te krijgen, een kippenhok is er stil bij. Maar wat niet iedereen weet, is dat ze in bed gewoon doorgaan. En dan heb ik het niet over knus wat babbelen als jij net in slaap begint te sukkelen. Nee, ik heb het over lawaai maken tijdens de sex. Tijdens het orgasme maar ook daarvoor moet je soms je oordoppen in doen, je zou je toch haast gaan schamen, ware het niet dat wij mannen er ook weer erg opgewonden van schijnen te kunnen raken. Hoe komt dat?

lees verder

 

Help, onze lullen krimpen

kleine lulMijn opa en mijn vader moeten wel gigantische pikken gehad hebben. Naast dat ze zelf enorme lullen waren, maar dat is een geheel ander onderwerp. Ik zal het een beetje toelichten. Zelf ben ik gezegend met een ruim 24 centimeter lange leuter, iets dat soms meer een last dan een lust kan zijn. Onderzoek wijst uit dat in ruim 60 jaar tijd de gemiddelde lengte van het mannelijk geslachtsdeel behoorlijk gekropen is. In 1948 bijvoorbeeld, was de gemiddelde slap hangende pik 9.7 centimeter en in 2012 wast dat nog maar 8.9 centimeter. Lijkt mij toch iets om je als doorsnee man zorgen om te maken. Waar onderzoeken ze zoiets?, hoor ik je denken. Nou, dat doen ze in Italië, blijkbaar maken die kleine kereltjes daar zich ook grote zorgen. Op de Universiteit van Pedua zijn ze druk bezig om uit te vogelen hoe en waarom wij mannen de vrouwen steeds minder kunnen gaan plezieren. Ze zeggen wel dat het niet om de lengte gaat, maar wat je er mee doet, maar zal dat nog zo zijn in het geval van onze kleinkinderen? Met een beetje mazzel worden de vagina’s ook allemaal strakker en minder diep, probleem meteen opgelost. De gemiddelde arm- en beenlengte van de man is gek genoeg wel weer toegenomen, even een leuk extra feitje tussendoor. Maar waardoor krimpen onze ooit zo vol bewondering bekeken penissen nou toch? Die Italiaanse professor Foresta zegt dat het kan komen door de verandering in de geslachtshormonen, wat weer komt door een minder goede leefomgeving. Ook enorm overgewicht, ook wel bekend als Obesitas, zou een negatieve uitwerking op onze pielemans zijn lengte kunnen hebben. Meer dan tweeduizend mannen van rond de de 18 jaar deden aan het onderzoek mee. Hoe ze die lullen allemaal hard gekregen hebben? Het was in Italië. Heb je die vrouwen daar wel eens goed bekeken? Mama Mia! Trouwens, mocht het ooit zover komen, dan kun je natuurlijk nog altijd hiermee aan de slag gaan.

 

Neukertjes